• Företagsinformation

  BraStep I Tumba

  Adress: Gröndalsvägen 148. 11768 Stockholm

  Org.nr./F-skatt: 850713-2697

  Momsreg.nr: SE850713269701

  Tel: coming soon

  Email: vindrutainfo@vindrutaonline.se

  Hemsida: www.vindrutaonline.se

 • Företagsinformation

  Vindrutaonline i Tumba

  Adress: Segersjövägen 9. 147 61 Uttran

  Org.nr./F-skatt: 850713-2697

  Momsreg.nr: SE850713269701

  Tel: coming soon

  Email: vindrutainfo@vindrutaonline.se

  Hemsida: www.vindrutaonline.se

 • Allmänna villkor

  För att handla hos oss måste du vara myndig. För beställare under 18 år krävs målsmans godkännande.

 • Leveransvillkor

  Vi skickar alla bilglas och vindruta med DHL.

  Du betalar för produkten och sedan kommer vi att skicka till dig nästa arbetsdag.

  Du kommer att bli kontaktad av fraktbolaget före leverans via en telefon avisering, sms eller brev Är du inte hemma på överenskommen leveranstid, kan du hämta produkterna på fraktbolagets utlämningsställe. Leveranstiden är normalt 4-6 helgfria arbetsdagar.

  Länk: www.dhl.se/sv.html

 • Köp

  Vid beställning av varor och/eller tjänst träffas avtal när Vindrutaonline bekräftat beställningen genom en mejlad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen sker med automatik av vindutaonline.se databas.

  Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss.
  Vid eventuella felaktigheter i t ex leveranstid, pris etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

 • Priser

  Våra priser och avgifter kan ändras av omständigheter som vi inte råder över.  I alla priser ingår moms om 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser och avgifter med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

 • Betalsätt

  Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

  Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

  Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

  Läs mer om Payson här: www.payson.se

  payson

  Du kan betala med Paypal/Swish också.

  Läs mer om Paypal här: www.paypal.se

  Läs mer om Swish här: www.swish.se

 • Ångerrätt

  Enligt Distanshandelslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottagit din order. Det gäller endast obrutna förpackningar och du står för returfrakten (gäller inte felexpedierade varor). Bifoga fakturan och ange kontonummer + clearingnummer och bank. Sänd returen till VindrutaOnline I Tumba, Segersjövägen 9. 14761 UTTRAN (Tumba). Så snart vi erhållit varan i retur återbetalar vi dina pengar. Obs!  Skicka inte returer mot postförskott då vi ej kommer lösa ut dessa.

 • Reklamation

  Märker ni vid mottagandet att paketet har en synlig skada som kan ha påverkat skicket på varan ni beställt skall ni ej mottaga den. Gör då en reklamation till Posten direkt på utlämningsstället och be dem skicka tillbaka paketet till VindrutaOnline och skriva anledningen till returen på paketet. Mejla till oss och anmäl detta.

 • Vindruta Partner

  Vindruta Partner kontrollerar bilens status innan överlämning som kommer att registreras med underskrift från båda partner. Vindruta Partner förväntar sig att du lämnar in bilen till värkstaden på den avtalad tid/datum; vill du ändra tid, vänligen gör det i förväg via epost till Vindrutaonline.

  I vissa sällsynta fall kan det förekomma extra kostnader under installationen.

  T.ex. gamla, sönder ärgade, rostiga metalldelar, clips, gummilister och andra delar som vid vindrutans byte är påverkade och dess utbyte är oundvikligt på grund av brott eller omöjlig återmontering. Dessa kostnader skall betalas av bilens ägare, köpare.

  Kostnaderna för byten av dessa nödvändiga delar är täckta av varken Vindrutaonline eller VindrutaPartner. Dessa extra kostnader betalas hos Vindrutapartner.

  Inköp av dessa särskilda delar kan ta extra tid om de inte finns på lager, därför kan i dessa fall Vindrutapartner  inte garantera att bilen färdigställs inom den utlovade perioden.

 • Sekretess och säkerhet Personuppgifter

  Alla sidor där du lämnar personliga uppgifter vid köp är 100 % säkra sidor (krypterad överföring med RapidSSL – GeoTrust Inc. ).
  När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, personnummer och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning samtycker du och godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig. Vi dokumenterar även kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

  Vindrutaonline kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post.